Festival Vidmo

OZNAM

Vážení priaznivci nášho festivalu, s ľútosťou vám musíme oznámiť, že festivalová prehliadka VIDMO – Hory a mesto Dolný Kubín sa v roku 2022 neuskutoční.

VIDMO 2016

Poďakovanie návštevníkom a podporovateľom

Dovoľte, aby som sa vám všetkým, ktorí ste začiatkom októbra 2017 prišli na 12. ročník Medzinárodnej prehliadky horských a adrenalínových filmov VIDMO do 450-sedadlovej divadelnej sály Mestského kultúrneho strediska v Dolnom Kubíne, zo srdca poďakoval.

Opäť sa vám totiž podarilo vyčariť neopísateľnú atmosféru, vďaka ktorej je horský projekt VIDMO podujatím, na ktoré sa dobre spomína a ťažko zabúda. Ešte raz, ďakujem, že ste prišli a s vami dobrá nálada.

Ďakujem polovojenskému komandu skautov, ktorí s úsmevmi na tvárach plnili jednu úlohu za druhou. Nosím vás hlboko v srdci.

Ďakujem všetkým, ktorí finančne i nefinančne prispeli k tomu, že VIDMO aj tento rok ukázalo svetu svoju spotenú, ale šibalsky usmiatu tvár.

Ďakujem Mestu Dolný Kubín za dotáciu z grantového programu Šanca pre všetkých 2017, ďakujem Mestskému kultúrnemu stredisku Dolný Kubín za poskytnutie sály, Base Campu a výstavných priestorov, ďakujem reštaurácii Nostalgia za super jedlá pre našich hladných dobrovoľníkov, ďakujem spoločnosti Good system za unikátnu konopnú kávu, za množstvo darov pre hlavného hosťa a cien do výhernej ankety, ďakujem Jurajovi za majstrovské spravovanie a kŕmenie nášho webu a promptné vyriešenie každého problému, ďakujem početným fotografom za ich zvečnené pohľady na okolitú prírodu, ďakujem Infoštúdiu mesta Dolný Kubín za jeho profesionálnu pomoc s festivalovou zvučkou a mediálnou prezentáciou celého projektu.

A v neposlednom rade, ďakujem Bohu, že nás všetkých každý rok spojí, aby sme vytvorili toto horské a adrenalínové kubínske dielo. Dielo, ktoré v roku 2017 potešilo a naplnilo spolu 1 909 dolnokubínčanov i návštevníkov z iných miest a obcí toho utešeného sveta. Vďaka Ti, Bože..

Prečítajte si záverečná hodnotiaca správa VIDMO 2017

VIDMO bez človeka uprostred, nie je VIDMO ...

S pozdravom a vďakou

Patrik Bartoška
programový riaditeľ VIDMO 2017
Filmový klub 23 Dolný Kubín, o. z.

Organizátor

FILMOVÝ KLUB 23 DOLNÝ KUBÍN

Pelhřimovská 1192/4
026 01 Dolný Kubín
mobil: 00421-918-967163
e-mail: vidmofest@gmail.com

Miesto a čas konania

14. festivalová prehliadka VIDMO – Hory a mesto Dolný Kubín 2019 sa uskutoční v dňoch 10-12. októbra 2019 v divadelnej sále Mestského kultúrneho strediska v Dolnom Kubíne.

Newsletter